Üdv, Kedves Olvasónk  :)  Életed Napos Oldalán
Üdv, Kedves Olvasónk  :)  Életed Napos Oldalán

Médiaajánlat

A magazinban különálló reklámfelületeket nem értékesítünk. Nem szeretnénk az olvasóinkat oda nem illő vagy zavaró reklámokkal bombázni.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet marketing célokra használni a felületünket, csak egy kicsit másként.

Azokkal a vállalkozásokkal, akiknek valós, élvezhető és hasznosítható mondanivalója van az olvasóink számára, hosszabb távú partneri viszonyra törekszünk. Ha Ön úgy ítéli meg, hogy hasznos lehet a magazinban való megjelenés lehetősége, a magazin célközönségének elérése, akkor Önnek speciális csomagajánlatot állítottunk össze.
Ennek az ajánlatnak vannak az Ön számára ingyenes és Ön által finanszírozott elemei is.

Mitől különleges a Sunny Magazin?

Amikor egy médiumot (magazint), egy webshopot, egy olvasói programot, partneri együttműködést, facebook csoportokat, egy weboldalon a marketing eszközeivel összegyúrunk, akkor csak egy különleges, újszerű és egyedi “valami” keletkezhet. Ez a “valami”, amit Sunny Magazin Projekt-nek nevezünk.
Ez ám a VALAMI! 🙂

Hasonlat férfiak számára: Olyan ez a magazin, mintha valaki széria alkatrészek felhasználásával egyedi megjelenésű autókat építene. Nem csak egyszerű tuningról beszélünk, hanem az alkotórészek különleges kiválasztásából és összeillesztéséből adódóan teljesen egyedi jármű jön létre, amilyen nincs több a világon. Részleteiben mások megoldásaihoz hasonló, de az összeállításnak és az alkotórészek különleges összeválogatásának köszönhetően teljesen egyedi és újszerű.

Hasonlat nők számára: Olyan ez a magazin, mint, amikor valaki végignéz egy halom divatlapot, nyitott szemmel jár az utcán, megfigyel sok jó megoldást a ruhákon, öltözékeken, majd hazamegy megtervezi a sajátját, megveszi az anyagokat, kiegészítőket. Leül a varrógépéhez és megalkotja a saját öltözetét. Részleteiben mások megoldásaihoz hasonló, de az összeállításnak és az alkotórészek különleges összeválogatásának köszönhetően teljesen egyedi és újszerű.

Mindenki nyer

Olvasóinkat, Partnereinket és vállalkozásunkat is beleértve minden esetben győztes-győztes (win-win) kapcsolatra törekszünk. A magazin szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára a maximális előnyöket nyújtsa a befektetett idő, energia, figyelem és pénz ellenében.

Olvasóink

Élvezhető, szórakoztató, hasznosítható sztorikat, tanácsokat, példákat, termékeket, szolgáltatásokat, információkat kapnak a figyelmükért, érdeklődésükért, pénzükért. A ragaszkodásukat és aktivitásukat egy olvasói hűségprogrammal honoráljuk, amely előnyöket biztosít számukra.

Partnereink

Olvasóink, látogatóink figyelmét a vállalkozás tevékenységére irányítjuk, elősegítendő a cég ismertségét, kiegészítendő a marketing tevékenységét és növelendő az értékesítését. Ha további, egyedi marketing megoldásokra is szükség lenne, arra is tudunk megoldásokat kínálni.

A mi vállalkozásunk

E sorok írója egyszer megálmodta ezt a Magazint. Sokat dolgozott kollégáival azon, hogy erre a szintre is eljusson. A motivációnk nem egy milliárdos vállalkozás képe, sokkal inkább valamiféle önmegvalósítás, értékteremtés, másoknak segítés szándéka volt. Bár a pozitív visszajelzések, a törzsolvasóink száma megerősítés és nagy öröm számunkra, azért a költségeinket fizetnünk, kollégáinkat honorálnunk kell. Akkor működik jól ez a rendszer, ha fenn tudjuk tartani.
Meggyőződésük, hogy működésünkkel hozzájárulunk a jobb és élhetőbb környezetünk, körülményeink, életformánk, szokásaink kialakításához, ehhez segítségként szükségünk van olvasóink érdeklődésére, és partnereink (az Ön) támogató segítségére, együttműködésére, bizalmára.

>>> Konkrét ajánlatainkért kattintson erre a sorra! >>>

Lépj be az oldalra!

vagy a jelszavaddal

Ha még nem regisztráltál, kattints ide: