Üdv, Kedves Olvasónk  :)  Életed Napos Oldalán
Üdv, Kedves Olvasónk  :)  Életed Napos Oldalán

Olvasói hűség program – Gyűjtsd a Sunny Money-t!

Kedves Olvasónk!

Az olvasói hűséged, az aktivitásod a magazin létfontosságú szükséglete. 
Nélkületek az egész munkánk mit sem ér. Ezért hálásak vagyunk nektek! 

Hosszasan kerestük a módját, hogyan viszonozhatnánk a látogatásaitokat, aktivitásotokat. Míg kialakult a hűségprogram gondolata. Ez nem ismeretlen számodra sem, mert bizonyára találkoztál már hasonlóval nagyobb üzletek vásárlójaként, de még nem tapasztaltunk hasonlót más magazinok esetében. Így tehát mégis csak újdonság.
Indulhatunk?

A Sunny Money program összefoglalása

A Sunny Magazin regisztrált olvasói egy virtuális pontgyűjtő számlát kapnak. 
A honlapon végzett aktivitásokért Sunny Money pontokat írunk jóvá (pl. a regisztrációért, a facebook profillal történő regisztrációért, a rendszeres látogatásért, a cikkek olvasásáért, a hozzászólásokért, a szavazásért, ajánlásért stb.). 
Fontos! Minden alkalommal jelentkezz be a fiókodba, ha ide látogatsz, mert különben nem tudjuk kinek a számlájához adjuk hozzá a Sunny Money pontokat és elvesznek! Utólag nem tudjuk visszakövetni az aktivitásod és megkeresni a bejelentkezés hiánya miatt elveszett pontjaid.

Az összegyűjtött pontok a Sunny Money Shop, különleges ajánlatokat tartalmazó, katalógusából válogatva válthatók előnyökre, kedvezményekre. A katalógusban szereplő termékek Sunny Money pontokkal és bakkártyával fizethetők ki.

Az aktivitással összegyűjtött Sunny Money pontok pénzre nem válthatók.

Az egyes tevékenységekért kapható Sunny Money pontok mennyisége változhat, attól függően milyen célt tűzünk ki. (Előfordulhat, hogy az elsődleges cél az olvasók számának növelése, akkor több pontot adunk a regisztrációért és az ajánlásért abban az időszakban. Máskor lehet, hogy az interaktivitást helyezzük előtérbe, ekkor a hozzászólásokért és szavazásokért kapható Sunny Money pontok számát növeljük, másokét csökkentjük.) 

Az aktuális “árfolyam” mindig elérhető.

A katalógus kínálata a magazin saját termékeiből és az együttműködő partnereink exkluzív módon összeállított szolgáltatás- vagy termékcsomagjaiból áll össze. A shopban nap mint nap új termékeket fogsz találni, amelyek száma folyamatosan bővül, ahogy új partnerekkel vesszük fel a kapcsolatot. 
Sunny Money Shopba a termékeket folyamatosan töltjük fel és frissítjük.  Vannak szezonálisan vagy csak rövid ideig kapható termékek. Vigyázz lehet, hogy holnap már nem fogod megtalálni azt, ami ma megtetszett! Vannak egyedi termékek, amikből csak egy darab áll rendelkezésre, ha azt valaki más megvásárolja, akkor lemaradtál róla.

Sok sikert az oldal és a Sunny Money használatához, gyűjtögetéshez!

Ui.: Amennyiben további kérdésed lenne, használd a kapcsolat oldalon található üzenetküldés lehetőségét!

Lépj be az oldalra!

Ha még nem regisztráltál, kattints ide: